Boost je content

Mini-cursus content in 5 stappen
Welkom bij “Boost je content” 
Introductie
Super dat je hier bent! Heb jij ook moeite om structuur aan te brengen in het publiceren van jouw content? Voor jou heb ik in een mini cursus van 5 modules een paar praktische tips en voorbeelden van experts om jou te inspireren in het creëren van de juiste content strategie en content voor jouw doelgroep.
Wil je mij beter leren kennen en weten hoe ik tot deze content kalender ben gekomen?
Dan heb ik voor jou deze introductie video gemaakt.

Over een paar weken start de mini-cursus content maken, je krijgt automatisch bericht in je inbox als de 1e lesmodule voor je klaarstaat. Ik wens je veel plezier toe en een leerzame tijd.

Veel succes!

Julia Wiegman

->
Klik nu hieronder op de video play-button om de introductie te bekijken en beluisteren

⊕ DUUR VIDEO: 5 MINUTEN